Festivalul Companionilor

Bagajul pentru tabără
24 iunie 2016
Întâlnire pentru tinerii din zona Bacău
26 februarie 2020
Arată tot

Festivalul Companionilor

Festivalul unde adolescenții vor avea ceva de spus

Companionii din Conferința Moldova se vor întâlni la Festivalul „Tu ce ai de spus?”, care va avea loc sâmbătă, pe 22 februarie, la Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea Speranța, din Botoșani, de la ora 9.00.

Participanții vor crea, pe echipe, materiale video pornind de la tema festivalului, „Tu ce ai de spus?”. Întreg procesul de producție, de la scenariu la filmare, va fi realizat de către companioni.

Festivalul a pornit de la povestea producătorului de filme adventist DeVon Franklin, inclus de Beliefnet în lista celor mai influenți creștini sub 40 de ani, după filmul Breakthrough, lansat în 2019.

„Ca adventist, DeVon, a întâlnit foarte multă neîncredere atunci când a ales să urmeze o carieră în lumea Holywoodului. Însă odată intrat în acea lume a ales să își afirme cu putere convingerile, fără ca acest lucru să îi afecteze în vreun fel cariera sau confortul spiritual. Vrem ca adolescenții, prin acest festival, să găsească un loc unde să descopere și să înțeleagă care sunt valorile unei vieți creștine de succes”, a declarat Dorin Cristea, directorul Departamentului de Tineret al Conferinței Moldova.

Materialele video realizate de participanți vor fi prelucrate și, ulterior, publicate pe site-ul Departamentului de Tineret al Conferinței Moldova.

A consemnat Lorel Atomei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.