Bagajul pentru tabără

Tabere 2016
13 mai 2016
Arată tot

Bagajul pentru tabără

bagajul-explo copyÎn aceste zile, în mod normal, toți beneficiarii proiectelor organizate de Departamentul tineret al Conferinței Moldova ar trebui să se pregătească de tabără. Cea mai mare provocare pentru un participant în tabără este să aibă bagajul cât mai mic și în același timp să nu uite nimic acasa. Pentru a veni în întâmpinarea aceste nevoi am alcătuit o listă pe care o prezentăm mai jos.

Pentru o tabără de o săptămână bagajul nostru ar trebui să fie format dintr-un rucsac (nu valiză, nu sacoșă, etc) cu următorul conținut:
Îmbrăcăminte: şosete bumbac (min. 6 buc.), tricouri (5 buc.), maieuri (3 buc.), chiloţi ( min. 7 buc. ), costum de baie, pantaloni scurţi, pantaloni lungi (2 buc.), pulover, trening, geacă de vară, pălărie de soare, căciulă, pelerină de ploaie.
Încălţăminte: bocanci pentru drumeție, adidaşi, papuci plastic cu talpa dură.
Trusă personală: prosop (2 buc.), săpun + săpunieră, unghieră, periuţă+ pastă de dinţi, pieptăn, şerveţele, hârtie igienică, cremă, oglindă, trusă medicală personală (include spray anti tânțari- Autan, Off, etc).
Tacâmuri: lingură, furculiţă, farfurie, castron, cană (plastic), cuţit.
Echipament personal: izolator, sac de dormit, ceas, lanternă+ baterii, trusă de cusut + ace de siguranţă, cremă ghete, carnețel, Biblie, studii biblice, pix, etc.
Echipament pentru grupă: cort, lopăţică, faţă de masă, vase pentru mâncare, polonic, sfoară din cânepă, trusă medicală, folie de plastic.

Lista de mai sus este valabilă pentru tabăra de corturi și pentru durata de o săptămână. Pentru taberele din cabane se vor exclude tot ce ține de campare și unele piese din bagaj la sfatul organizatorilor.

Va asteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *